PabloX - elektrotechnika

  • Zväčšiť veľkosť písma
  • Predvolená veľkosť písma
  • Zmenšiť veľkosť písma

Zvýšenie hlasitosti Sony Ericsson k750i, w800i až o polovicu

Tlačiť PDF
Užívateľské hodnotenie: / 8
SlabéDobré 
Ako jednoducho zvýšiť hlasitosť telefónu

Dosť dlho ma štval zvuk na mojej k750tke (teraz už flashnuta na w800i), hrala dosť potichu a s kvalitou zvuku to bola tiež bieda. Narazil som však na návod na stránke www.se-tuning.cz  (túto stránku doporučujem, super návody ako vylepšiť telefón, aplikovať patche a pod.) kde sa výmenou niekoľkých súborov zvýši kvalita aj hlasitosť telefónu až o polovicu! Neváhal som teda a vyskúšal to. Nemôžem sa sťažovať a tu hodím návod ako si to jednoducho môžete urobiť aj vy. Upozorňujem ale, že všetko robíte na vlastné nebezpečenstvo a flashovaním môžete prísť o záruku na mobil!!!

Najprv si stiahnite program XS++ Version 3.1 a hlasnejšie súbory a spustite program.
Pôvodné súbory nájdete tu (ak by ste to chceli vrátiť späť)

Pokiaľ bude od Vás Windows pýtať drivre, navštívte túto stránku a postupujte podľa nej a nainštalujte drivre.


1 
Takto vyzerá program po spustení. Teraz musíte pripojiť telefón a to takto: 1. Vyberte z telefónu na krátku dobu batériu a vložte ju späť, telefón nezapínajte. 2. Na telefóne stlačte tlačidlo C a držte ho, v programe XS++ stlačte tlačidlo CONNECT a do telefónu pripojte dátový kábel (ten, ktorým bežne kopete súbory do telefónu), počas pripájania stále držte tlačidlo C.

2 
Pokiaľ sa telefón ozval a program ho zaregistroval, v ľavom okne sa objavia informácie o telefóne. Teraz kliknite vpravo dole na tlačítko FSX.

3 
Po kliknutí na tlačidlo FSX. Teraz kliknite na tlačitko START FSX a pár minút počkajte, kým sa načítajú súbory v telefóne

4 
Po načítaní sa objaví v strednom okne takýto zoznam. V strednom okne kliknite na IFS, potom na SETTINGS a potom na ACOUSTIC

5

V zložke ACOUSTIC sa objavia súbory, ktoré sú v pravom okne. Pokiaľ chcete zvýšiť celkovú hlasitosť telefónu (aj zvonenia, hovoru) zmažte včetky súbory tak, že kliknete na súbor v pravom okne a kliknete na DELETE. Toto opakujte zo všetkými súbormi. Následne pomocou tlačidla UPLOAD nahrajte všetky "hlasnejšie" súbory, ktoré sú na stiahnutie na začiatku. Nesmiete zabudnúť na žiadny súbor!

Pokiaľ chcete len zvýšiť hlasitosť prehrávania, zmažte len súbor farfield_play.apf. Iba tento súbor následne nahrajte pomocou tlačidla UPLOAD z archívu hlasnejších súborov. Ostatné súbory nemeňte.

Následne kliknite na SHUTDOWN a telefón odpojte a zapnite. Zmena hlasitosti a kvality bude znateľná.

Posledná úprava Sobota, 18 Máj 2019 20:29  

Bannery

Štatistiky


TOPlist